logo1 copia    

 

 

 

 

Home productes documents botiga on-line Contacte

La plastilina és la pasta de modelar més coneguda i amb la que tothom aprèn i ha fet els primers "modelatges" a l'escola. Existeixen moltes pastes de modelar diferents que oferim per adaptar-nos al màxim a la seva necessitat.

 

Les pastes de modelar de RESINECO són aptes per als més petits com per als modelistes professionals. Del fabricant líder europeu Becks Plastilin, son innodores, netes i fàcils d'aplicar. El fabricant ha obtingut el segell öko test que la certifica com a producte responsable amb el medi ambient.

 

Les pastes de modelar no contenen sulfurs i permeten la utilització amb silicona per motlles ja que no inhibeixen el seu curat.

 

Oferim diferents pastes de modelar en funció de la feina a realitzar.

 

En destaquem:

 

Comprar pasta de modelar >>

Modelling Clay Classic. Innodora i apta per a qualsevol aplicació. Disponible en gran varietat de colors i formats.

 

Modelling Clay Creative. fabricades amb ceres de gran qualitat, olis i matèries vegetals renovables. Disponible en gran varietat de colors. format 250 grs.

 

Modelling Clay Flower. Pasta de modelar per presentacions florals

 

Modelling Clay Industrial. Pasta de modelar professional per a la industria del modelatge. (automoció, disseny, cinema stop-motion) Pasta d'alta qualitat per a modelatge manual o amb eines. Color: gris Format 1 Kg.

 


RESINECO Green Composites - Carrer Rec del Molinar Nau 3D - 08160 Montmeló - Barcelona (Spain).  www.resineco.com