logo1 copia    

 

 

 

 

Home productes documents botiga on-line Contacte

Les silicones per motlles RTV (Room Temperature Vulcanization) són pastes fluides que endureixen mitjançant l'acció d'un catalitzador. Un cop passat el temps de curat, s'obté una massa flexible, amb propietats mecàniques que li proporcionen característiques antiadherents, facilitant la reproducció de peçes de forma intensiva.

 

Dins de la nostra gamma de silicona hi trobarà:

 

SILGREY

Silicona estàndard per motlles ràpids i flexibles. Color Gris.

 

SILTHIXO

Silicona que gràcies a la seva formulació amb una elevada viscositat i resistència a esquinçar-se, la fan especialment recomenada per a aplicacions en capes fines i en vertical.

 

Es necessita afegir un espessant (additiu tixotròpic) per augmentar la seva viscositat en funció de la necessitat d'aplicació.

 

SILRED (vermella)

Silicona formulada amb additius que li proporcionen una excepcional resistència a les altes temperatures. Ideal per a fabricar motlles per colada de metalls de baix punt de fusió (plom, peltre).

 

Comprar Silicona per motlles >>

 

Alternatives a la silicona:

 

 

ALGINAT

L'alginat és un material àmpliament utilitzat en odontologia per obtenir impressions dentals i els teixits tous adjacents. Són compostos de sals de calci i algues marines.

En ser barrejat amb aigua en les proporcions correctes, i mitjançant una reacció química, produeix una massa que és capaç de reproduir en negatiu qualsevol model.

 

PASTES DE MODELAR

Les pastes de modelar són d'un material dàcil de manejar, es poden utilitzar per a impressions ràpides, modificar motlles i petites reparacions.

 

 

 

 

 

 

 

Comprar pasta de modelar >>

 


RESINECO Green Composites - Carrer Rec del Molinar Nau 3D - 08160 Montmelˇ - Barcelona (Spain).  www.resineco.com